Global Yoga Yin – Stillhet

img_3400

Det är juletider och för många innebär det mycket stress även om det är något roligt vi ser fram emot. Det ska köpas julklappar, lagas mat och bakas, det ska pyntas och så ska vi hinna med att träna och jobba. Det kan lätt bli mycket. Lite för mycket. Försök att stanna upp mitt i allt julkaos. Försök att hitta ro och stillhet i alla förberedelserna och faktiskt njuta av dem. Släpp kraven på att det måste bli perfekt eller att det måste vara på ett visst sätt. Skapa din magi utifrån dina förutsättningar. Skapa din julefrid.

Om du känner att du har stressat mycket senaste tiden eller bara vill komma och få en stund stillhet och landa i dig själv kom och kör yin yoga med mig i morgon torsdag den 24 november kl 11.00 på Ego Storgatan. En stund att släppa taget om alla julförberedelserna. Bara fokusera på här och nu. Din kropp. Din andning. Stilla dina tankar och ditt sinne. Skapa en inre stillhet trots att det kanske stormar runt dig.Hitta din plats, ditt hem där du känner stillheten, tryggheten.

”Platsen inuti är alltid stilla, alltid fri från vågor, fri från oro, fri från brus. Där råder andakt sommar som vinter, dag som natt. Där kan vi vila ostört i frid närhelst vi önskar.

Bortom buller, stress och skvaller råder tystnaden. Där finns ro, vila, lugn och där finns den vi innerst inne är. Hon som inte kan dö, han som inte lämnar jorden när kroppen gör det, det som blir kvar när vi skalar av personlighet, preferenser och åsikter.

Stillheten är alltid redo. Längtar och ropar, vill ha oss nära, vill samarbeta, göra stort, skapa skönhetens skönhet. Allt vi behöver göra är att ta tiden, stanna klockan, vila kroppen, hitta tillbaka till dem vi kom till jorden som.

Idag, låt mig vara stilla. Låt mig känna friden i hjärtat, lugnet i själen, stillheten i min kropp. Hjälp mig att våga inåt, bortom vågor och brus. In det innersta slottet som väntar med ödmjuk perfektion. Hjälp mig att gå den extra milen, bortom det uppenbara, det synliga och låt mig landa i mitt hem. ” //Sofia Sivertsdotter

//varmaste Hanna

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s