Yinyoga Heart 


Det har redan gått en månad. Februari är här och det börjar redan bli ljusare ute. Den här tiden tycker jag det mesta börjar kännas lättare. Dagarna blir längre och det är inte kolsvart när jag åker hem från jobbet. Fåglarna börjar kvittra. Solen börjar värma en aningen. Livet börjar spira efter att ha varit i dvala. Energin börjar pirra i kroppen.

Februari månad tänkte jag att vi skulle ägna lite åt vårt hjärta som fortsätter att pumpa vad du än gör, tänker och mår. En pålitlig vän som alltid jobbar. Aldrig vilar. Som ständigt pumpar ut energi till varje cell i din kropp. Som ger kärlek till dig. Till andra. Medkänsla och empati. Harmoni och sinnesro. Att kunna älska andra och ge villkorslös kärlek, att kunna ge utan krav, utan förväntningar. 

Hjärtat söker ro, balans och frihet. Med hjärtat lyssnar vi in, känner efter vad vi önskar av livet och de vi möter. Var våra gränser går och hur vi vill leva vårt liv. Vilken passion vi har i livet.

Ju mer du älskar dig själv desto mer tillfredställande, härligt, överflödande, glädjefyllt, rikt och varmt blir ditt liv.

Vilka tankar har du om dig själv? Tänker du snälla tankar? Älskar du dig själv? Fullt ut? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s