Glädje

 

I söndags tog jag fram min kära racer och gjorde en premiärtur på 2 timmar. Jag kände mig  som ett barn. Den där glädjen när cykeln äntligen kommer fram på våren. Snön hinner inte försvinna. Känslan av att få cykla, känna vinden i ansiktet. Känna farten. Friheten. Lättheten. En enorm glädje.

Tyvärr så innebär också cyklingen att jag bli så stel i mina höfter. Höften är länken mellan fötter och huvud och som för över kraft och energi ut till resten av kroppen. När höfterna är stela så tappar vi kraften både uppåt och nedåt och det kan i sin tur orsaka problem med både rygg och knän.

Även mentala och känslomässiga spänningar fastnar i våra höfter.  Så när vi börjar röra om i höfterna och släpper på blockeringarna, släpper ut alla känslorna såsom rädsla, sorg och skuld, ger det ofta en känsla av lätthet och glädje.

Så under april tänkte jag dels för mig själv men också under mina klasser lägga fokus på att få mjukare och rörligare höfter så att jag och ni kan cykla, springa, dansa etc med lätthet och glädje. Happy Hips. Happy heart.

Ha en skön dag!

Kramar Hanna ❤🙏🏻 
 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s