Art By Hanna

IMG_5801

IMG_5758

Nej jag är inte någon konstnär. Jag har aldrig varit särskilt bra på att måla. I skolan fick jag med nöd och näppe en trea. Denna sommar har jag av någon anledning, troligen allt ritande och målande med barnen, fått lust av att måla.  Vilket jag aldrig gjort förut mer än i skolan då förstås. Att skapa är oerhört roligt och givande. Och det oavsett hur resultatet blir. Jag skulle kunna måla varje dag känns det som. Men barnen blir tokiga då jag helt tappar tid och rum. Ha ha. Jag blir helt uppslukad av tavlan framför mig. Färgerna. Djupet. Mönstren.

Särskilt kul är det att skapa med sk fluid painting. Även om det inte blir den finaste konsten så just att måla på det sättet är otroligt roligt. Att se färgerna flyta ihop och skapa mönster, som man kanske inte helt tänkt sig. Lite som magi.

Men det bästa med att måla är att det får mig att vara i nuet. Att vara här och nu. Tysta tankarna som virvlar runt i mitt huvud. Det skapas ett härligt lugn i kropp och sinne. Jag förstår att skapande är läkande på många sätt.

Hoppas ni alla njuter av ledighet och att du låter din sol lysa oavsett om solen utanför gör det eller ej.

kram Hanna 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s