Höstens Yoga och Livesändning

Jag gillar framförhållning. Så nu är det bokat de lördagar jag kommer hålla Yinyoga och meditation ute på Östanskär.

Terminen börjar med heldagen med Malin Bonde den 18/8, Relax & Renew. Hoppas ni vill komma och anmäler er så snart som möjligt för att vara garanterad plats, men senast den 31 juli.

I september blir det tyvärr uppehåll då jag ska göra lite annat (ska tävla i cykel och löpning). Men sedan blir det 3 lördagar, 6/10 , 24/11 och 15/12, samtliga tillfällen kl 9.00-12.00.

Temat för hösten kommer blir Heart and Mind. Fokus på hjärta – din inre glöd, mindfulness och mental träning. Mer info kommer i augusti. Men boka in dessa datum. Jag kommer ha en röd tråd för dessa gånger och för er som vill kommer jag denna gång ha ett paketpris. Pris per gång är 250 kr och då ingår som vanligt fika. Betalar men för alla tre tillfällena som en kurs så får man lite rabatt och då betalar man 600 kr. Vill du ha kvitto och få friskvårdsbidrag så är det bara att säga till (oavsett om du kommer en gång eller alla tre).  Mer info kommer i augusti och då kommer jag att lägga upp evenemang på Facebook för varje tillfälle. Men anmälan görs som vanligt till mig på 01hanna@hotmail.se.

Jag funderar på att nu under sommaren göra några livesändningar på Facebook med korta yinyogaklasser på ca 15-20 min. Om det finns önskemål om detta. Kan man inte vara med när jag sänder live så kommer jag låta filmen ligga kvar en vecka. Vad tror ni? Vill ni detta? Eller finns det överflöd redan där ute på nätet? Kommentera gärna om ni vill ha livesändningar från mig. Vad ni vill ha, yinyoga, meditation, lite tankar och inspiration, typ korta föredrag, annat? Kom med önskemål 🙂

Förutom yoga på Östanskär kommer jag förstås ha yinyoga på Ego Storgatan som vanligt varje söndag kl 17.05. Det kommer blir en härlig höst.

Glöm inte att följa mig på Facebook och Instagram för daglig inspiration. Och också se lite av mitt andra stora intresse (förutom hälsa och yoga), att måla och skapa. Är det någon målning ni känner lite mer för så kan den få komma hem till er. Jag säljer målningarna där hela överskottet går till välgörenhet. En ny hemsida är på G där mina alster kommer att ligga. Men tills dess så kolla in min Instagram.

img_8974

Vill Du har PT-yoga (coachning inom hälsa och välbefinnande), eller att jag kommer till din arbetsplats eller idrottslag tveka inte att höra av dig till mig.

Med det önskar jag er alla en riktigt glad midsommar! 🌸💖

Varmaste

Hanna ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s