Peace and Mind

Vilken sommar vi haft. Sol och värme så att min hjärna börjat tappa tempo. Hjärnan är seg som kola. Ha ha. Jag har i alla haft en underbar sommar och ledighet där jag njutit fullt ut av att vara ledig och tagit dagen som den kommit. Men nu ser jag fram emot vardag och rutiner. Nya utmaningar som väntar. Hösten gör snart entré, i vart fall här i Norrland. Men än njuter jag av sensommaren med kvällsbad och en bok på altanen, ett lite tag till.

Förberedelserna inför höstens yoga är dock i full gång. Tyvärr fick vi inte ihop tillräckligt många deltagare för att det första tillfället i augusti, ”Relax & Renew” , skulle bli av. Men jag hoppas på att vi kan få till ett nytt datum lite senare i höst. Återkommer med besked så snart jag vet.

Under hösten kommer jag förstås som vanligt att leda yinyoga och meditation ute på Östanskär Jakt & Konferens. Temat för denna termin kommer vara ”Peace and Mind”. En klass där vi kommer fokusera på stillhet, närvaro och tålamod för mental vila och inre ro. En lugn och mjuk klass där stillheten och tystnaden få skapa en känsla av trygghet. En kokong av stillhet.

Det blir tre tillfällen 6/10, 24/11 och 15/12 kl 9.00-12.00. Det blir som vanligt ca 2 timmars yoga och meditation och därefter tid för fika och reflektion. Kostnad är 250 kr per tillfälle. Anmälan görs till 01hanna@hotmail.se. Mer info finns på facebook.

Under hösten kommer jag också på söndagar kl 17.05 köra yinyoga 75 min på Ego Storgatan.

Hoppas vi ses både på Ego och Östanskär. Har du frågor eller funderingar om något bara hör av dig.

Varmaste

Hanna❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s