Yoga med mig

Nu under sommaren har jag uppehåll. Jag kommer ha några livesändningar så håll koll på min Facebooksida.

Hösten börjar med  Relax & Renew den 18 augusti då jag  tillsammans med Malin Bonde på NIMA- hälsoutveckling  komma hålla en heldag ute på Östanskär  med fokus på stresshantering, mental träning, yinyoga och mindfulness. För mer information se  evenemang på Facebook  .

Under hösten  2018 kommer jag ha klasser på Östanskär under temat Heart and Mind. Aktuella datum är 6/10 24/11 och 15/12. Mer info kommer i augusti.

Jag kommer även  fortsätta ha yinyoga 75 min en gång i veckan på Ego Storgatan, söndagar kl 17.05.

Jag erbjuder även PT-yoga. Vill du yoga med mig personligen eller få eget program att köra hemma så kontakta mig gärna på 01hanna@hotmail.se.

Företagsyoga.  Yoga är mycket effektivt för att motverka negativ stress som sömnproblem, oro, mental trötthet, smärta och högt blodtryck. Yoga minskar inte bara stress och spända muskler utan kan även öka arbetsglädjen, koncentrationen och effektiviteten. Så vill du att jag ska komma och hålla en yogaklass på ditt företag eller din arbetsplats kontakta mig gärna. Jag kan även börja eller avsluta er konferens med en timmes yoga. Hör av dig till mig på 01hanna@hotmail.se så kan vi i samråd boka en enskild klass eller flera återkommande klasser. Pris varierar beroende på storlek på gruppen samt antal klasser.

Hoppas vi ses!

Hanna

Annonser