Yoga med mig

Jag börjar det nya året 2019 med att tillsammans med Malin Bonde på NIMA- hälsoutveckling  hålla en workshop Relax & Renew den 26 januari kl 9-13  ute på Östanskär med fokus på stresshantering, mental träning, yinyoga och mindfulness. För mer information se  evenemang på Facebook .

Under våren 2019 kommer jag ha klasser på Östanskär under temat Breath and Mind med fokus på inre lugn genom avslappning, andning och mental träning. Aktuella datum är 2/3, 13/4 och 25/5

Jag kommer även  fortsätta ha yinyoga 75 min en gång i veckan på Ego Storgatan, söndagar kl 17.05.

Jag erbjuder även PT-yoga.  Vill du yoga med mig personligen eller få eget program att köra hemma så kontakta mig gärna på 01hanna@hotmail.se.

Företagsyoga.  Yoga är mycket effektivt för att motverka negativ stress som sömnproblem, oro, mental trötthet, smärta och högt blodtryck. Yoga minskar inte bara stress och spända muskler utan kan även öka arbetsglädjen, koncentrationen och effektiviteten. Så vill du att jag ska komma och hålla en yogaklass på ditt företag eller din arbetsplats kontakta mig gärna. Jag kan även börja eller avsluta er konferens med en timmes yoga. Hör av dig till mig på 01hanna@hotmail.se så kan vi i samråd boka en enskild klass eller flera återkommande klasser. Pris varierar beroende på storlek på gruppen samt antal klasser.

Hoppas vi ses!

Hanna

Annonser